Labradorit

14.02.2024

Labradorit

Kameň premeny a mystického poznania. Labradorit je fascinujúci kameň, ktorý oslňuje svojou duhovou hrou farieb a mystickou energiou.

 

Je symbolom premeny, intuície a ochrany, a preto je obľúbený u ľudí, ktorí hľadajú hlbší zmysel života a chcú sa rozvíjať na duchovnej ceste.

Vlastnosti:

    • Podporuje intuíciu a vnútorné vedenie: Labradorit prebúdza v nás skryté vnímanie a umožňuje nám načúvať nášmu vnútornému hlasu. Pomáha nám rozoznať pravdu od ilúzie a robiť informované rozhodnutia.
    • Chráni pred negatívnou energiou: Labradorit vytvára okolo nás ochranný štít,ktorý odráža negatívne energie a emócie. Posilňuje našu auru a chráni nás pred psychickými útokmi.
    • Stimuluje kreativitu a predstavivosť: Labradorit prebúdza v nás umeleckého ducha a podporuje originálne myslenie. Pomáha nám nájsť nové riešenia problémov a realizovať naše kreatívne sny.
    • Uľahčuje premenu a zmenu: Labradorit nám dodáva silu a odvahu prekonať strach z neznámeho a vykročiť na cestu pozitívnych zmien. Pomáha nám zbaviť sa starých vzorcov správania a otvoriť sa novým príležitostiam.
    • Znižuje stres a úzkosť: Labradorit má upokojujúci účinok na myseľ a telo.Pomáha nám zbaviť sa stresu, úzkosti a vnútorného napätia. Podporuje pocit pokoja a vyrovnanosti.
    • Posilňuje imunitný systém: Labradorit má liečivé účinky na fyzické telo. Posilňuje imunitný systém, podporuje trávenie a zmierňuje bolesti kĺbov.

Astrologické znamenie: Vhodný pre všetky znamenia, najmä pre Škorpióna, Strelca, Vodnára a Ryby.

Starostlivosť o labradorit:

Labradorit umývame pod tečúcou vodou a dobíjame ho na nepriamom slnku alebo na mesačnom svite.

pozn.:Minerály, polodrahokami a kameňe nie sú oficiálne uznávané medicínou ako liečivo. Popis pri produkte obsahuje informácie z tradícií, legiend a múdrosti ľudových liečiteľov. Produkty od nás neslúžia ako náhrada lekárskej pomoci a konvenčnej medicíny. V prípade zdravotných problémov vyhľadajte v prvom rade lekársku odbornú pomoc.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDQxNzhm